Zeepaard chalet terras (2).jpg

Verblijf in de duinen

Wil jij liever kamperen in de duinen of kies jij voor een huuraccommodatie? Op onze Camping in de duinen in Nederland kan het allebei! Maak het zo luxe als je zelf wilt, wat dacht je bijvoorbeeld van kamperen in de duinen met privé sanitair? Wij hebben een ruim aanbod op onze camping in de duinen. Van een ingerichte tent tot chalet of een bungalow. Kies zelf de plek die bij jou past!

Kamperen Huren

Strand Julianahoeve 4

Vakantie in Renesse

Dit levendige dorp staat bekend om zijn brede stranden, levendige horeca en tal van activiteiten. Hier hoeft niemand zich te vervelen en geniet je optimaal van je vakantie. Tijdens je verblijf op onze camping in de duinen in Nederland zijn de volgende uitjes zeker de moeite waard:

Strand
Voor de hand liggend tijdens je verblijf op een duincamping in Nederland. Renesse heeft een prachtig lang zandstrand, perfect om te zonnen, zwemmen, of gewoon te ontspannen. Strijk neer in een van de vele strandtenten en geniet van de kids die urenlang zandkastelen bouwen.

Nationaal Park Oosterschelde
Dit is een uniek natuurgebied met een diversiteit aan flora en fauna. Maak een wandeling of fietstocht en geniet van de schoonheid van de omgeving. Breng ook zeker een bezoek aan het waternoodmuseum in het nabijgelegen Ouwerkerk.

Neeltje Jans

Vakantie in Renesse

Watersport
Surfen, zeilen, duiken, windsurfen en ga zo maar door. Renesse is een walhalla voor watersportliefhebbers. De golven zijn hoog en de windcondities zijn goed!

Deltapark Neeltje Jans
Het park biedt een scala aan attracties, activiteiten en tentoonstellingen die gerelateerd zijn aan de zee, watermanagement en de Delta. Het is een leuke en educatieve attractie voor zowel kinderen als volwassenen. Het bied je een unieke kijk op de Nederlandse waterbouwkunde en de Delta.

Ontdek de omgeving