Paasweekend aan zee - Paasontbijt tijdens vakantie

Vier samen het Paasweekend in een fijne accommodatie

Samen of met het hele gezin er met Pasen er even tussenuit. Verblijf in een van onze comfortabele (verwarmde) accommodaties. Altijd al in een stoere Zanzi tent willen overnachten? Of in een van de luxe lodges of chalets, alles kan! Geniet samen in een van de rijk ingerichte accommodaties.

Accommodaties

Kamperen met pasen

Heerlijk kamperen tijdens Pasen

Of kom gezellig kamperen met het gezin tijdens Pasen, want het heerlijke voorjaar leent zicht prima om er even tussenuit te gaan. Wil je eigen sanitair op je kampeerplek? Dan kan! Alle luxe comfortplaatsen hebben eigen verwarmde sanitaire voorzieningen, bij de Super de luxe comfortplaats heb je zelfs een ligbad!

Kampeerplaatsen

Eb & Vloed mei 2021-24.jpg

Er even samen tussenuit 

Heerlijk toch, vakantie? Even geen calls of lessen geven tussen de bedrijven door, maar samen genieten van elkaar en van de prachtige omgeving welke Zeeland te bieden heeft. Schijnt het zonnetje tijdens je vakantie? Pak je zonnebril en kom borrelen op het terras van Eb & Vloed of Strandpaviljoen ZuidZuidWest.  Ze hebben een heerlijke borrelplank op het menu staan welke je zeker weten wilt proeven! Of haal een lekkere maaltijd af bij Foodcourt 42, kies voor verse pizza’s, frites, (vis) en snacks.

Eb & Vloed Foodcourt 42 ZuidZuidWest

grote speeltuin bolderkar (2).jpg

Pasen 2024

Camping & Beachresort Julianahoeve biedt alles voor een onvergetelijke tijd samen tijdens Pasen 2024. Onbezorgd genieten en volledig ontspannen kun je hier!

 Bekijk hier het volledige aanbod:

Kamperen Huuraccommodaties