Paasweekend aan zee - Paasontbijt tijdens vakantie

Vier samen het Paasweekend in een fijne accommodatie

Samen- of met het hele gezin er met Pasen er even tussenuit. Verblijf in een van onze comfortabele (verwarmde) accommodaties. Altijd al in een stoere Zanzi tent willen overnachten? Of in een van de luxe lodges of chalets, alles kan! Geniet samen in een van de rijk ingerichte accommodaties.

Accommodaties

Kamperen met pasen

Heerlijk kamperen tijdens Pasen

Of kom gezellig kamperen met het gezin tijdens Pasen, want het heerlijke voorjaar leent zicht prima om er even tussenuit te gaan. Wil je eigen sanitair op je kampeerplek? Dan kan! Alle luxe comfortplaatsen hebben eigen verwarmde sanitaire voorzieningen, bij de Super de luxe comfortplaats heb je zelfs een ligbad!

Kampeerplaatsen

Eb & Vloed_-89.jpg

Er even samen tussenuit 

Even een andere omgeving, even geen calls of lessen geven tussen de bedrijven door, maar samen genieten van elkaar en van de prachtige omgeving. Geen zin om te koken? Ook staan onze chefs hier graag voor je klaar. Geniet van de lekkere to-GO gerechten van Eb & Vloed. Of kies voor verse pizza’s, frites, (vis) snacks en heerlijke belegde broodjes to-GO van Foodcourt42.

Eb & Vloed Foodcourt 42

grote speeltuin bolderkar (2).jpg

Pasen 2021

Camping & Beachresort Julianahoeve biedt alles voor een onvergetelijke tijd samen tijdens Pasen 2021. Onbezorgd genieten en volledig ontspannen kun je hier!

 Bekijk hier het volledige aanbod:

Kamperen Huuraccommodaties