Meivakantie in Zeeland

Kom naar Zeeland in de meivakantie van 2021

Wat is er fijner dan de vakantie doorbrengen aan zee? Kom in de meivakantie 2021 naar Zeeland en geniet van de omgeving.

In mei is het weer vaak perfect voor een wandeling op het strand. Waai lekker uit en schuif daarna aan in een strandtent voor een heerlijk kopje koffie. Maar mei heeft ook lekker warme dagen waarop je je handdoek kan uitspreiden op het strand en de kinderen kunnen werken aan hun zandkastelen.

Ga er lekker een weekje of weekend in de meivakantie tussenuit en geniet van de rust en gemoedelijkheid in Zeeland. Maar ook voor de actieve vakantiegangers is er genoeg te doen. Of je nu wilt fietsen, windsurfen, kitesurfen, vissen of zwemmen, er is een mogelijkheid voor in Zeeland.

Renesse in de meivakantie

Renesse is een heerlijke plek om te vertoeven in de meivakantie. Met het strand voor de deur en een gezellig centrum heeft het voor de hele familie wat te bieden. Ga winkelen in een van de leuke winkeltjes, strijk neer op een terras en geniet van de zon op je gezicht of proef de verse streekproducten bij een van de restaurants. Renesse heeft het allemaal.

Renesse is ook het perfecte startpunt voor een actieve of culturele dag in de meivakantie. Huur een fiets en maak een tocht door de duinen, bezoek het Watersnoodmuseum of ga naar Deltapark Neeltje Jans en aanschouw de deltawerken.

Camping Julianahoeve in mei

Verblijf tijdens de meivakantie 2021 op Camping Julianahoeve in Zeeland. Kom met je tent, caravan of vouwwagen en kampeer op een van de ruime plekken. Zit je liever in een huisje? Huur dan een bungalow, lodge of chalet. Toch kamperen, maar de luxe van een huisje? Kies dan voor een Zanzi tent. Dan krijg je de echte glamping ervaring.

Zeeland is de perfecte bestemming voor de meivakantie. Boek nu je verblijf en geniet!