Plompetoren

Burghsluis, fietsen langs de Plompe Toren

Fietsen jullie naar Burghsluis, dan kom je ook langs de Plompe Toren. Dit is het laatste restant van het dorp Koudekerke dat in de golven verdween eind 16e eeuw. Burghsluis heeft ook een haven, stap zeker van je fiets om de omgeving te verkennen. Het prachtige landschap wil je zeker van dichtbij ontdekken. 

Eb & Vloed terras-3.jpg

Rondje langs fiets cafés

Er zijn verschillende fiets cafés op Schouwen-Duiveland, bij deze horecagelegenheden mag je gratis gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Fijn toch tijdens het fietsen! Stop onderweg voor een lekkere bak koffie met appelgebak en vervolg je reis. Natuurlijk is er geen beter einde om de route af te sluiten dan met een heerlijk diner bij Eb & Vloed.

Op de receptie zijn fietskaarten te koop, en natuurlijk geven we jullie graag tips en advies.

Oosterscheldekering.jpg

Fietsen naar de Oosterscheldekering

Fiets vanuit Renesse naar Burgh-Haamstede door de vroongronden, wie weet spotten jullie wel wilde paarden. Aangekomen in Nieuw-Haamstede fiets je door naar het gezellige dorp van Haamstede, waar lokale winkeltjes te vinden zijn. Bezoek ook zeker de Pannenkoekenmolen, hier kan je heerlijke Zeeuwse pannenkoeken eten. Leuk voor de kids! Vervolg jullie weg naar de Oosterscheldekering, een must see als je Schouwen-Duiveland bezoekt.

Fiets huren Renesse

In samenwerking met Beachweb Sports biedt de Julianahoeve fietsverhuur aan. Reserveren en betalen gaat gemakkelijk online. De fietsen worden tussen 13:00 uur en 16:00 uur gratis naar jullie plaats of chalet gebracht!

Fietsverhuur Renesse