Julianahoeve zwembad.jpg

Juultjes’ Zwemparadijs

Op Camping & Beachresort Julianahoeve vind je Juultjes’ Zwemparadijs. Een groot binnenzwembad voorzien van alle gemakken. Ga met volle vaart van de turboglijbaan, zwem door de stroomversnelling en ontspan in de whirlpool.

Ook de allerkleinsten kunnen zwemmen op de camping. In het warme peuterbad vind je een glijbaantje en andere leuke dingen voor baby’s en peuters om zich mee te vermaken.

Wat helemaal mooi is, is dat het zwembad elke dag open is! Van 9:00 tot 10:00 uur in de ochtend kan je terecht voor banenzwemmen (18+) en van 10:00 tot 20:00 uur voor plezier en vermaak voor alle leeftijden.

spraypark (3).jpg

Buitenspelen in het Spraypark

Naast het binnenzwembad vind je op Camping & Beachresort Julianahoeve in Zeeland ook een buiten spetterspeeltuin. Dit is de perfecte plek om af te koelen op een warme zomerdag. Ga onder de Megasoaker staan en maak een splash mee van wel 300 liter water. Spetter rond in de fonteinen en op de klimtoestellen en geef je over aan een dag vol waterpret.

Wellness overzicht

Ontspannen in de wellness

Voor volwassenen is er ook een wellness bij Camping & Beachresort Julianahoeve. Kom heerlijk ontspannen in de infraroodsauna en het stoombad. In de wellness vind je ook een bubbelbad waar je tot rust kunt komen na een dag vermaak in Zeeland.

Een camping in Zeeland met zwembad zorg voor het ultieme vakantiegevoel. Boek nu je plek op Camping & Beachresort Julianahoeve en geniet!

Julianahoeve zwembad

Zwembad toegang

Winteropenstelling voor daggasten!

  • Van 1 november tot 31 maart is het zwembad ook geopend voor daggasten.
  • Kom je zwemmen? Kom dan eerst even een kaartje kopen bij de receptie:
  • Een dagkaartje kost € 7,50 voor zwemmers van 12 t/m 64 jaar en € 5,00 voor kids tot 12 jaar en actieve senioren van 65+.
  • Een maandkaart is € 30,00 en een winterabonnement tot eind maart kost € 125,00.

De toegang van het zwembad voor campinggasten werkt met gezichtsherkenning. Via MijnJulianahoeve, onder het kopje "toegang zwembad", kunnen de gasten een gezichtsfoto uploaden.