Camping in Zeeland met zwembad

Ben je op zoek naar een camping in Zeeland met zwembad? Dan zit je goed bij Camping Julianahoeve. Zeeland is een fantastische vakantiebestemming en de nabijheid van het strand zorgt voor extra aantrekkingskracht. Maar soms wil je gewoon lekker in het zwembad duiken of de kinderen naar hartelust laten spetteren. Daarom is een camping in Zeeland met zwembad een heel goed idee.

Camping Julianahoeve in Zeeland is een camping met veel faciliteiten voor jong en oud. Zo ook een aantal waterfaciliteiten. Neem een duik in het binnenzwembad, leef je op zomerse dagen uit in het Spraypark of ontspan en geniet in de wellness.

Een simpele manier om kinderen gelukkig te maken op vakantie is een zwembad. Heerlijk spetteren en spelen. Maar ook voor volwassenen is een zwembad leuk. Ga door de stroomversnelling of doe mee aan de aquarobics (18+).

Juultjes’ Zwemparadijs

Op Camping Julianahoeve vind je Juultjes’ Zwemparadijs. Een groot binnenzwembad voorzien van alle gemakken. Ga met volle vaart van de turboglijbaan, zwem door de stroomversnelling en ontspan in de whirlpool.

Ook de allerkleinsten kunnen zwemmen op de camping. In het warme peuterbad vind je een glijbaantje en andere leuke speeldingen voor baby’s en peuters om zich mee te vermaken.

Wat helemaal mooi is, is dat het zwembad elke dag open is! Van 9 tot 10 uur in de ochtend kan je terecht voor banenzwemmen (18+) en van 10 tot 20 uur voor plezier en vermaak voor alle leeftijden.

Buitenspelen in het Spraypark

Naast het binnenzwembad vind je op Camping Julianahoeve in Zeeland ook een buiten spetterspeeltuin. Dit is de perfecte plek om af te koelen op een warme zomerdag. Ga onder de Megasoaker staan en maak een splash mee van wel 300 liter water. Spetter rond in de fonteinen en op de klimtoestellen en geef je over aan een dag vol waterpret.

Ontspannen in de wellness

Voor volwassenen is er ook een wellness bij Camping Julianahoeve. Kom heerlijk ontspannen in de infraroodsauna en het stoombad. In de wellness vind je ook een bubbelbad waar je tot rust kunt komen na een dag vermaak in Zeeland.

Een camping in Zeeland met zwembad zorg voor het ultieme vakantiegevoel. Boek nu je plek op Camping Julianahoeve en geniet!