Kerst in Zeeland bij Camping Julianahoeve

Beleef de kerst

Tijdens de winterperiode is er genoeg te beleven in Zeeland. Camping & Beachresort Julianahoeve verandert in een waar Winter Wonderland. De aankleding van de camping is volledig in kerstsfeer en ook het animatieprogramma heeft een kerstthema. Renesse veranderd in een Winterdorp waar je heerlijk kunt rondstruinen langs kerststalletjes in de gezellig verlichte straten. Of maak een mooie wandeling door het bos of over het strand. Kom na de wandeling bij onder het genot van een warme chocomelk met een heerlijke dot slagroom bij Eb & Vloed. Terwijl de kinderen lekker binnenspelen in Atlantica of het theater. Ultiem genieten toch?!

Ijsbaan Fenna - Luca - Juultje op Camping Julianahoeve 2021

Wat te doen tijdens de feestdagen bij Julianahoeve?

Verveel je geen moment tijdens de kerstvakantie bij Julianahoeve:

  • Maak een wandeling over het strand
  • Kom discozwemmen in het zwembad
  • Speel de kerst VR game
  • Geniet van live muziek van CopyCat tijdens oud & nieuw

Misschien kom je de kerstman wel tegen! 🎅🏼

Alle faciliteiten

Juultje Type 1 met sneeuw Camping Julianahoeve

Huisje huren met kerst

Op Camping & Beachresort Julianahoeve wordt jouw kerst extra speciaal. Verblijf in een bungalow, chalet of lodge of kom winterkamperen. Het is zelfs mogelijk om een kerstboom te plaatsen in jouw vakantiehuisje om het helemaal in sfeer te brengen. Geniet van de natuur en de frisse buitenlucht, en warm daarna lekker op in het binnenbad of de wellness. Bekijk de accommodaties van Camping & Beachresort Julianahoeve en kom kerst vieren in Zeeland!

Kampeerplaatsen Accommodaties

Heerlijk dineren met het hele gezin tijdens kerst

Tijdens de Kerstvakantie kunnen jullie terecht bij Eb & VloedFoodcourt 42 en ZuidZuidWest, waar de medewerkers klaar staan om jullie te verzorgen tijdens de kerstdagen. Lekker genieten van alle streekproducten in kerstsfeer!