Camping in Zeeland aan zee

Het fijne van kamperen in Zeeland is de nabijheid van de zee. Er zijn meerdere campings in Zeeland aan zee en Camping Julianahoeve is er daar een van.

Het strand is een heerlijke plek om te vertoeven in elke seizoen. Ga lekker uitwaaien in de herfst, geniet van de eerste zonnestralen in de lente en rol je handdoek uit in de zomer.

Het is ook een prima manier voor het vermaken van kinderen. Neem schepjes mee en bouw een zandkasteel. Trek ze hun zwembroek aan en ga spetteren in de branding. Haal een ijsje bij de dichtbijzijnste strandtent. Kinderen hebben de tijd van hun leven op het strand.

Het strand in Zeeland

Zeeland heeft door zijn ligging aan zee bij elkaar wel zo’n 600 kilometer aan strand. De stranden in Zeeland staan ook wel bekend als de schoonste stranden van Nederland. Maar welk strand is nu het leukst? Dat is een lastige vraag. We zetten een aantal mooie stranden in Zeeland voor je op een rij:

 • Strand van Domburg
  Domburg is de oudste badplaats van Zeeland. Hier kan je genieten van de historische stad in combinatie met een prachtig schoon strand.
 • Strand van Zoutelande
  Het strand van Zoutelande wordt ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit door de wandelboulevard en de beschutte ligging van het strand.
 • Strand van Vlissingen
  Wil je liever naar het strand vlakbij een grote stad? Bezoek dan het strand van Vlissingen. Hier vind je ook een gezellige boulevard met winkeltjes en restaurants.
 • Strand van Renesse
  Op het strand van Renesse vind je voor ieder wat wils. Voor familieplezier, natuur of extreme sporten ben je in Renesse aan het goede adres.

Het strand van Renesse bij Camping Julianahoeve

Het strand het dichts bij Camping Julianahoeve is Renesse. Op 5 minuutjes wandelen vanaf de camping vind je een heerlijk schoon en breed strand. Het strand is wel 21 kilometer lang waardoor je altijd een rustig plekje kunt vinden.

In de buurt vind je Strandpaviljoen ZuidZuidWest. Hier kan je genieten van een heerlijk verkoelend drankje en zelfs lunchen en dineren.

Het strandpaviljoen verhuurt ook strandcabines. Hierin zitten twee strandstoelen en een parasol. Zo heb je een vast plekje op het strand voor al je spullen en hoef je niet elke dag alles te verslepen.

Boek hier je plekje bij Camping Julianahoeve, camping in Zeeland aan zee.