Julianahoeve strand zwaluw.JPG

Het strand in Zeeland

Zeeland telt veel stranden door zijn ligging aan zee. Maar welk strand is nou het leukste? Dat is een lastige vraag. We zetten een aantal mooie stranden in Zeeland voor je op een rij:

 • Strand van Domburg
  Domburg is de oudste badplaats van Zeeland. Hier kan je genieten van de historische stad in combinatie met een prachtig schoon strand.
 • Strand van Zoutelande
  Het strand van Zoutelande wordt ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit door de wandelboulevard en de beschutte ligging van het strand.
 • Strand van Vlissingen
  Wil je liever naar het strand vlakbij een grote stad? Bezoek dan het strand van Vlissingen. Hier vind je ook een gezellige boulevard met winkeltjes en restaurants.
 • Strand van Renesse
  Op het strand van Renesse vind je voor ieder wat wils. Voor familieplezier, natuur of extreme sporten ben je in Renesse aan het goede adres.

Vliegeren strand.jpg

Het strand van Renesse

Het strand het dichts bij Camping Julianahoeve is Renesse. Op 5 minuutjes wandelen vanaf de camping vind je een heerlijk schoon en breed strand. Het strand is wel 21 kilometer lang waardoor je altijd een plekje kunt vinden.

In de buurt vind je Strandpaviljoen ZuidZuidWest. Hier kan je genieten van een heerlijk verkoelend drankje tijdens de lunch of diner.

Het strandpaviljoen verhuurt ook strandcabines. Hierin zitten twee strandstoelen en een parasol. Zo heb je een vast plekje op het strand voor al je spullen en hoef je niet elke dag alles te verslepen.

Boek je plekje bij Camping & Beachresort Julianahoeve, camping in Zeeland aan zee.

Boek hier je accomodatie    Boek hier je kampeerplek