Julianahoeve is een Holland Topcamping

  • Home
  • Vakantie in juni

Vakantie in juni

Geniet van een heerlijke vakantie aan zee met leuke activiteiten in juni, speciaal voor jonge gezinnen en senioren. Camping Julianahoeve is dé gezinscamping direct onder de duinen waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee, strand en vele luxe faciliteiten. Al binnen 5 minuten lopen sta je met je blote voeten in het zand!

Faciliteiten

Camping Julianahoeve heeft zoveel faciliteiten, je verveelt je hier nooit! Het grote overdekte zwembad met apart peuter- en kleuterbad beschikt verder over een whirlpool, stroomversnelling en stoomcabine.

                                 

In Indoor Speeltuin Atlantica kun je ook met slecht weer spelen, terwijl papa en mama genieten van een hapje en een drankje op de zitjes die uitkijken op de speeltuin.

In Brasserie Eb & Vloed genieten jullie van heerlijke streekproducten. Maar ook voor uitgebreid ontbijtbuffet ben je hier aan het goede adres. Bekijk hier alvast de menukaart. Ontbijt je liever in de caravan of het chalet? In de supermarkt vind je iedere dag vers gebakken broodjes en andere dagelijkse boodschappen.

De camping is voorzien van gratis wifi, zodat je de leukste vakantiekiekjes gelijk met het thuisfront kunt delen.

Kamperen aan zee, waar maak je dat mee?

Activiteiten & Animatie

In het voorseizoen wordt het animatieprogramma uitgebreid met activiteiten, speciaal voor actieve senioren en jonge gezinnen.

Het pamperprogramma is speciaal ontworpen met activiteiten voor de allerkleinsten. Samen met papa en mama naar Saartjes Kliederclub om te vingerverven of kleuren en dansen, bewegen op vrolijke liedjes in het zwembad tijdens Saartjes Zwemfeest of zwaaiend en zingend de camping over in de middagrondrit van de Saartje Express.

Het seniorenprogramma is ontwikkeld om de actieve senioren ook in het laagseizoen een fijne vakantie te bieden. Van Jeu de Boules en creatieve workshops tot het opbouwen van een goede conditie tijdens een gezamenlijke fietstocht of oefeningen in het outdoor fitnessparcours. Een bezoek aan de eendenkooi in Renesse en een wijn- en bierproeverij staan ook op het programma.

Dit jaar kan er zelfs een workshop boog- en blaaspijpschieten gevolgd worden. Daarnaast is er elke dag van 09:00 uur tot 10:00 uur banenzwemmen voor een frisse start van de dag (vanaf 18 jaar).

Feestavond

Zet 23 juni alvast in de agenda want dan organiseert Camping Julianahoeve de Mossel &More. Deze feestavond staat in het teken van lekker eten & drinken en genieten van een spetterend optreden van Henk & Peter die verschillende covers van alle tijden ten gehore zullen brengen.

Erop uit

Huur (elektrische) fietsen bij Beachweb Sports en ze worden gratis naar jullie kampeerplaats gebracht. Ook kinderzitjes zijn hier te huur. Eigen fietsen meenemen om de prachtige omgeving de verkennen kan natuurlijk ook. Neem een kijkje in historische stad Zierikzee of bezoek het Zeeuws Museum in Middelburg of het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Klik hier voor nog meer leuke uitstapjes. 


Op vakantie in juni

Kamperen aan Zee

Kies voor een ruime comfortplaats, een Luxe comfortplaats met eigen sanitair of een Super de luxe comfortplaats met eigen sanitair én bad. Voor campers zijn speciale plaatsen met een verharde ondergrond aangelegd.

Het sanitair gebouw op Park Reiger beschikt over speciaal kinder-sanitair, zodat de kleintjes gemakkelijk kunnen douchen en badderen.