Voorseizoen

Belangrijke informatie over jullie voorseizoenplaats

Wat leuk dat we jullie (weer) mogen verwelkomen op de Julianahoeve!

Zoals jullie in de mail hebben gelezen hebben we hier nog wat belangrijke informatie voor jullie op een rijtje gezet. Lees dit aandachtig door, zodat jullie goed op de hoogte zijn en ontspannen kunnen beginnen met vakantie vieren.

Bij het inchecken ontvangen jullie één slagboomkaart en per persoon een douchekaart. Deze douchekaart is opgeladen met voldoende douche-tegoed. Op de slagboompas staan 5 credits voor de vaatwasser geladen.

Bij het arrangement is het verblijf van 6 vaste vooraf ingeschreven personen inbegrepen. Tijdens het verblijf kunnen deze personen niet gewijzigd worden. Blijft er een logee slapen, dan meld je deze aan voor € 7,43 per nacht of € 52,50 voor het gehele voorseizoen. De ingeschreven personen hebben onbeperkt toegang tot het zwembad en het spraypark.

De beginstand van de elektrameter is opgenomen. Deze stand is bij aankomst op de receptie na te vragen. Na vertrek wordt de stroomstand opnieuw opgenomen en het verbruik in rekening gebracht. Per KWh berekenen wij € 0,45. Op een luxe comfortplaats hoeft geen stroom te worden betaald.

Op alle kampeerplaatsen geldt dat de caravan geplaatst moet worden in de lengte van de heg. Een grondzeil is alléén toegestaan in de voortent van jullie caravan, niet onder de eventueel geplaatste tweede voortent/luifel. Let er op dat er per plaats maximaal 1 bijzet tent geplaatst mag worden.

Jullie kunnen gratis gebruik maken van het wifinetwerk, zonder dat er inloggegevens nodig zijn. Na het maken van verbinding opent automatisch een pagina met onze digitale campinginformatie. Zo heb je bijvoorbeeld altijd het actuele animatieprogramma en alle openingstijden bij de hand.

De voorseizoenplaatsen op park Reiger (1348 t/m 1365) zijn autovrij. Op alle andere plaatsen dient de auto op de plaats te worden geparkeerd.

Wij vragen jullie bij vertrek op woensdag 24 juni jullie passen en eventueel geleende kabels vóór 11 uur bij de receptie in te leveren.

Alvast een goede reis en tot dan!