Vakantie in 2020

Ontspannen en genieten direct aan zee op Camping Julianahoeve!

Een heerlijke vakantie aan het strand in 2020

Kom in 2020 vakantie vieren op Camping Julianahoeve in Zeeland. Dé gezinscamping aan zee! Binnen 5 minuten sta je met je blote voeten in het zand en proef je de zilte zeelucht. Ontdek het uitgebreide animatieprogramma met activiteiten voor jong en oud of bekijk onze ruime kampeerplaatsen en luxe chalets. Zeeland is altijd de ideale vakantiebestemming. Zo wil je ieder seizoen wel op vakantie!

Genieten van vakantie in het voorjaar

Voel de warmte van het voorjaarzonnetje op je gezicht terwijl je geniet van een heerlijke strandwandeling aan de Noordzee of kijk je ogen uit tijdens een van de mooite fietsroutes door de prachtige omgeving van Zeeland. Relax en kom tot rust in het warme zwembad met whirlpool en sluit de dag af met een smakelijk diner in Brasserie Eb & Vloed. Dat is een heerlijke voorjaarsvakantie midden in de natuur.

Kom je in het voorjaar genieten met je kleintje? Bekijk het speciale aanbod van activiteiten voor kinderen in de leeftijd 0-4 jaar.

Een heerlijke vakantie in de zomer

In juli en augustus is het heerlijk toeven op de camping. Er is van alles te beleven tijdens de zomervakantie, zowel op de camping als in de omgeving.

Natuurlijk ga je naar het strand om zandkastelen te bouwen, binnen 5 minuten van de camping sta je met je blote voeten in het zand! Met warm weer is ook het Spraypark open, dus je verveelt je nooit.

Het animatieprogramma staat boordevol activiteiten voor jong én oud! Leef je uit bij Juultjes Knutselfeest, doe je best tijdens het voetbaltoernooi of kom lasergamen in de Outdoor Arena.

’s Avonds is het feest op het plein. Onder het genot van een hapje en drankje genieten van gezellige livemuziek en fijne sfeer. En daarna.. uiteteld naar bed.

Reserveren jullie een kampeerplaats of blijven jullie overnachten in één van de luxe chalets?

Voor kinderen is Camping Julianahoeve de ideale vakantie. Vriendjes maken, samen spelen en zandkastelen bouwen op het strand. Zo wordt het ook voor ouders een heerlijk onbezorgde vakantie.

Uitwaaien in het najaar

Oktober is de ideale periode om de zomer af te sluiten en nog wat energie op te doen voor de winter begint. Geniet van de laatste warme zonnestralen op het strand in Zeeland. Uitwaaien op het strand, wandelingen maken in het bos vol herfstkleuren en daarna opwarmen met een lekkere cappucino en vers stuk gebak in de Brasserie.

Ontdek het najaar en kom kamperen in het najaar of de herfstvakantie. Toch liever een wat luxere vakantie? Huur een chalet direct aan zee.