Showtime!

Kom met de hele familie genieten van top-entertainment op het podium van de Julianahoeve. Deze zomer kun je onder andere genieten van deze shows:

American Streetlife.JPG

American Streetlife

Deze dansshow vertelt het verhaal van een onmogelijke liefdes affaire….

Twee bendes nemen het tegen elkaar op en een meisjes van The Red Demons wordt verliefd op een jongen van de Blue Dragons. Kom kijken of dát goed afloopt!

4 augustus

Juultje show.JPG

Juultje show

De grootste knuffelkreeft van de wereld gaat op ontdekkingstocht tijdens deze super leuke familiemusical. De kinderen van de camping spelen ook mee!

Tijdens dit avontuur kom je er achter hoe Juultje vanuit Atlantica op de camping terecht is gekomen en waar hij zijn vriendjes heeft leren kennen.

Saartje het Zeepaardje, Hein Kapitein en Zanzi de Garnaal zingen dit jaar voor het eerst hun eigen nieuwe liedjes! Zing jij met ze mee?

9 en 23 augustus

Treasure island premiere.jpg

The Dance of Treasure Island

Deze energieke dansshow gaat over twee verveelde zusjes die bij hun oma wonen in een klein vissersdorpje. Ze willen rijk worden, gaan op avontuur en op zoek naar goud! Shake that Booty!

Tijdens deze geweldige dansshow wordt het entertainmentteam ondersteund door 6 professionele dansers.

11 en 25 augustus

Disney show.jpg

Tribute to Disney

Reis mee naar de wereld van Disney en zweef mee op de bekende tonen van deze geweldige muziek. Het is een super leuke dansshow voor kinderen en door kinderen. Uiteraard onder leiding van het entertainmentteam.

12 juli, 2 en 16 augustus