Julianahoeve is een Holland Topcamping

Maak kennis met ...

Kennen jullie Juultje de Kreeft en zijn vriendjes Sterre & Storm al?

Kennen jullie de mascotte van Camping Julianahoeve al? Dat is Juultje de Kreeft! Deze grote knuffelkreeft vindt het heerlijk om jullie te ontmoeten.

In het weekend, tijdens feestdagen en in de schoolvakanties komt Juultje regelmatig een kijkje nemen bij activiteiten of gewoon zomaar.... 
Zorg dat je altijd je camera bij je hebt want Juultje vind het erg leuk om samen met jou op de foto te gaan.

Ben je jarig tijdens je verblijf op de camping?! Dan komt Juultje graag bij je langs op je verjaardagsfeestje en neemt een klein cadeautje voor je mee! Laat het van te voren wel even weten aan het recreatieteam.

Ben jij ook zo'n fan van Juultje en wil jij je vriendjes en vriendinnetjes thuis over Juultje vertellen? Kijk dan in de receptie voor leuke Juultje hebbedingetjes, zoals een zachte Juultje knuffel, armband of een sleutelhanger! Of kies hier alvast uit wat jij graag wilt hebben.

Sterre en Storm, de twee beste vriendjes van Juultje de Kreeft zijn, net als Juultje, dol op het strand en de zee. Het liefste zouden zij daar elke dag zijn om de mooiste en grootste zandkastelen te bouwen!

Heb je zin om ze te ontmoeten? Meestal rijden zij ’s avonds met de Juultje Express mee en beleven ze allerlei avonturen bij Juultjes’ Theater. Kom je een keer kennis met ze maken? Ze hopen jullie hier snel een keertje te zien! Vergeet niet je camera mee te nemen.

Wil je meer weten?
Ons team staat voor je klaar

Neem contact met ons op