Julianahoeve is een Holland Topcamping

Juultjes Zwemparadijs, het zwembad voor het hele gezin

Kom jij de turboglijbanen uittesten? Of ga je liever uitrusten in de whirlpool en het stoombad?

Kom zwemmen in ons warme zwemparadijs met glijbanen!

In Juultjes Zwemparadijs is het genieten voor groot en klein. Daag je vrienden uit in de Sharkracer; een duo-racer waarin je op het scoreboard kunt kijken wie het snelste is. Of probeer de turbo glijbaan van wel 77 meter lang!

Toe aan iets meer rust en relax? Kom helemaal bij in de warme whirpool, zwem door de stroomversnelling, probeer de borrelbank of geniet van het prachtige weer op het zonneterras.

Relaxen in de wellness-zone

Nieuw in 2019: een apart wellness gedeelte. Dat is pas een relaxte vakantie! Alle gasten van 18 jaar en ouder kunnen hier ontspannen in de nieuwe infraroodsauna en het stoombad. De whirlpool is dé plek om na een heerlijke vakantiedag even tot rust te komen. De zwembadbar heeft plaatsgemaakt voor twee nieuwe, ruime whirlpools voor het hele gezin. 

Spetteren in het warme peuter- en kleuterbad

Voor de kleintjes is er een heerlijk warm peuter-en kleuterbad met een watertemperatuur van 31 °C. Geen zorgen, want ze kunnen er staan en veilig met de andere kindjes al spelenderwijs de waterwereld ontdekken. Er is een peuterglijbaan en er zijn babydobbers en babyvoorzieningen beschikbaar.

Spelen en spetteren in het Spraypark

Kom met lekker weer buiten spelen in de spetterspeeltuin! Het spraypark is een waterpark voor alle leeftijden. De kleintjes spelen met het water uit de fonteinen en de MegaSoaker zorgt er met een splash van 300 liter water voor dat ook de grote kinderen in deze waterspeeltuin de tijd van hun leven hebben.

Zwemactiviteiten

Naast relaxen kun je ook actief bezig zijn in het zwembad. Tijdens het seizoen (29 maart tot 3 november 2019) is er dagelijks banen zwemmen en twee keer per week aquarobics voor 18+. Het animatieprogramma staat in het seizoen boordevol leuke activiteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Juultjes Zwemparadijs? Bekijk hier het fotoalbum.

Naast het zwemparadijs bieden we nog veel meer faciliteiten. Laat je inspireren en bekijk het overzicht.

Wil je meer weten?
Ons team staat voor je klaar

Neem contact met ons op