Nationaal Park Oosterschelde

Een wereld van slikken, schorren en zandplaten waarbij het getij twee keer per dag het landschap volledig transformeert. De Oosterschelde is het grootste en natste Nationale Park van Nederland.

Oorspronkelijk een riviermonding, maar de aanleg van de Deltawerken heeft de dynamiek compleet veranderd. Nu is het een zeearm waar per getij 800 miljard liter water op volle kracht naar binnen en buiten stroomt.

Saai wordt het hier nooit wanneer je de horizon af tuurt, op zoek naar bruinvissen (kleine walvissen) of zeehonden. Of een duik neemt onderwater in een veelkleurige wereld.

Zierikzee

Ga er eens op uit naar Zierikzee. Bezoek de markt op donderdag of maak een wandeling langs de vele monumentale gebouwen. In Middelburg vind je vele historische gebouwen, leuke winkels en terrassen.

Veelgestelde vragen over de omgeving

Ligt de camping in de buurt van het strand? 🏖️

De camping grenst direct aan de duinen van het lange Noordzeestrand. Binnen 5 minuten sta je op het strand

Hoe ver is het naar het centrum van Renesse? 🚶

Het centrum van Renesse is 1,5 kilometer van de camping verwijderd

Welke leuke steden en dorpen vind ik in de omgeving van de camping? ⛺

In de omgeving vind je leuke steden als Zierikzee, Goes en Middelburg. Bijzondere dorpen in Zeeland zijn bijvoorbeeld Veere, Brouwershaven en Domburg.

Welke attracties zijn er in de omgeving? 🎡

Breng een bezoek aan Delta park Neeltje Jans, Klimbos Westenschouwen, Zeehonden opvang Aseal of Speelboerderij 't Klok'uus

Zijn er wandel/fietsroutes in de buurt van de camping? 🚴‍♀️

Je kunt vanaf de camping direct gebruik maken van het wandel- en fietsnetwerk. Fiets of wandel door de duinen en het bos naar Burgh-Haamstede of via de zeedijk naar Zierikzee.