Kerst afbeelding mail.jpg

Wat te doen tijdens de kerstvakantie bij Julianahoeve?

Met kerst verandert Camping & Beachresort in een winterwonderland, mooi versierd met lampjes, vuurkorven en kerstbomen. Hierdoor kom je helemaal in de kerstsferen. Maar er is meer! Het animatieprogramma voor de kinderen is ook helemaal in het kerstthema! Er is zelfs een kans dat de kinds de kerstman tegenkomen.

Er is niet alleen aan de kinderen gedacht, maar ook aan de volwassenen. Neem bijvoorbeeld deel aan workshops zoals koekhuisjes of kerstballen maken. Iets samen ondernemen met de kinderen? Kom dan (disco)zwemmen in het zwembad, kerstvoorstellingen bekijken of het theater bezoeken. 

Kerst in zeeland Kerst in Renesse bij Camping Julianahoeve

Heerlijk dineren met het hele gezin tijdens kerst

De medewerkers van de restaurants op zowel de camping als in het centrum van Renesse verzorgen graag jullie familiediner tijdens de kerstdagen. Lekker genieten van alles streekproducten in kerstsfeer!

Restaurant Eb & Vloed heeft een heerlijk kerstmenu samengesteld met heerlijke streekproducten. Genieten samen of met het gezin in je verblijf. Bij Foodcourt 42 kun je ook een lekkere pizza, friet, snacks, ijsjes of belegde broodjes afhalen. 

Boek kampeerplek   Boek accommodatie