Kerstvakantie 2020 in Renesse

Even weg met kerst en volledig tot rust komen in december? Tijdens de kerstperiode is Zeeland de perfecte locatie om aan alle drukte te ontsnappen. Geniet van de rust en de prachtige natuur midden in Zeeland. Kom kamperen of huur een chalet op de Julianahoeve en ga dit jaar met de kerst naar zee

Activiteiten tijdens de kerstvakantie

Maak een heerlijke bos- of strandwandeling met het hele gezin door de mooie natuur welke Zeeland rijk is. En kom na de wandeling tot rust met een lekker drankje in ons restaurant Eb & Vloed. Zo geniet je ultiem van de wintervakantie.

Of ga met het hele gezin zwemmen in het zwembad. Terwijl de kinderen van de glijbaan glijden kunnen jullie ontspannen in de wellness, kom tot rust in de sauna of bubbel lekker weg in het bubbelbad. Zo ben je even heerlijk weg met kerst met het gezin.

Van al dat zwemmen trek gekregen? Haal bij Foodcourt42 een gebakje met een lekkere kop koffie. De kids kunnen zichzelf hier ook weer vermaken in onze mega coole indoor speeltuin Atlantica. Dat is toch ultiem genieten van jullie gezinsvakantie tijdens kerst!

Wanneer jullie verblijven op de Julianahoeve ga je zeker weten uitgerust het nieuwe jaar in!

Heerlijk dineren met het hele gezin tijdens kerst

De medewerkers van de restaurants op zowel de camping als in het centrum van Renesse verzorgen graag jullie familiediner tijdens de kerstdagen. Lekker genieten van alles streekproducten in kerstsfeer!

Camping Julianahoeve heeft ook een animatieprogramma waar je aan kunt deelnemen als je even weg wil met kerst. Neem deel aan discozwemmen, een echte Kerstoptocht, bezoek de Juultje & Friends Kerst Theatershow of volg diverse workshops.

Als het mogelijk is in verband met Corona is restaurant Eb & Vloed open. Als het restaurant niet open mag zijn voor haar gasten, bieden ze heerlijke afhaalgerechten aan. Je kunt dus hoe dan ook genieten van een heerlijk kerstdiner.

Bezoek een kerstmarkt in Zeeland

Tijdens een bezoek aan een kerstmarkt kom je zeker weten in de kerststemming. Er zijn verschillende kerstmarkten te bezoeken in Zeeland. De kerstmarkten zijn vanwege corona aangepast zodat je je aan de maatregelen kunt houden terwijl je de gezellige markt bezoekt.

In Zierikzee is er een gezellige kerstmarkt op het Havenplein. Het Havenplein staat vol met houten huisjes en natuurlijk mag de oliebollenkraam niet vergeten worden. Verder is er gezellige live muziek op het plein.

Of bezoek de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. De stad is volledig in de wintersferen, heel de stad is omgetoverd tot een winterparadijs. Zo is er een ijsbaan en rondom de markt vind je overdekte terrassen.

In de gemeente Walcheren is er een kerstmarkt in het knusse dorpje Veere. Loop een rondje over de markt en geniet vervolgens van een glühwein en een echte winterse snert op één van de gezellige terrassen.

Ga even weg met de kerst en boek hier je verblijf bij Camping en Beachresort Julianahoeve.

Ook tijdens de kerstvakantie houden we uiteraard rekening met de Corona maatregelen. Het animatieprogramma, de openstelling van de horeca en het zwembad zijn onder voorbehoud van de dan geldende Corona regels.