Cosmo 19-08-20_3125.jpg

Julianahoeve & Cosmo

Bij Camping en Beachresort Julianahoeve staat kwaliteit van het enterainmentprogramma hoog in het vaandel, daarom stellen wij hoge eisen aan al het entertainment personeel. Dagelijks zorgen we er met z'n allen voor dat deze kwaliteit gewaarborgd blijft. De werknemers en de studenten worden intern opgeleid, krijgen de beste begeleiding en onverdeelde aandacht om zo het uiterste uit zichzelf te kunnen halen! 

Om deze kwaliteit te behouden, werken we al meer dan 5 jaar samen met Cosmo. Cosmo is een entertainmentorganisatie welke ons ondersteunt bij de volledige werving, selectie, trainingen en begeleiding!

Alle sollicitaties lopen volledig via Cosmo Entertainment.

Solliciteer voor Sportentertainer         Solliciteer voor allround entertainer        Solliciteer voor teenage entertainer

Cosmo Werving & selectie

Cosmo regelt de werving en selectie voor Camping en Beachresort Julianahoeve. Het wil dus niet zeggen dat wanneer je rechtstreeks bij Cosmo solliciteert dat je automatisch bij onze camping wordt geplaatst. Wij geven dan ook geen uitsluitsel of uitspraken over de werving en selectie van Cosmo. 

Vragen en meer informatie over Cosmo kun je vinden op hun website www.wearecosmo.nl. Heb je een vraag aan ons? Stuur dan je vraag door via de mail naar stage@julianahoeve.nl

Let me entertain YOU.......

Ervaar de Julianahoeve VIBE!

schutting.jpg