Deltapark Neeltje Jans

Een leuk uitstapje voor het hele gezin! Zowel kinderen als volwassenen zullen zich hier niet vervelen. Er is een waterpark, groot aquarium, walviswereld, er zijn zeehonden shows en nog veel meer leuke attracties! Daarnaast leer je hier ook veel over onze Delta werken. 

Meer informatie

Leuke én leerzame attractieparken!

Klimmen van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Ben jij een echte Zeeuwse Held(in)?

Vermaak in Zeeland

Ben je fan van reptielen? Bezoek dan Iguana in Vlissingen. In de grootste reptielen zoo van Europa vind je ruim 500 levende reptielen, amfibieen en insecten vanuit de hele wereld.

Liever een attractie in Zeeland waarbij je je hersenen moet kraken? Dan is Escape Room Kamer 51 in Middelburg wat voor jou. Kraak codes, volg instructies en los puzzels op om te ontsnappen. Of speel een spannend VR Escape spel bij Julianahoeve zelf! 

Als je met de hele familie op pad gaat is Mini Mundi in Middelburg een aanrader. Het park is een combinatie van Miniatuur Walcheren, een binnen- en buitenspeeltuin en een pretpark met leuke attracties.

Welke attractie in Zeeland je ook kiest plezier is gegarandeerd. Boek hier je verblijf bij Camping Julianahoeve en ontdek alles wat Zeeland te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de omgeving