Deltapark Neeltje Jans

Een leuk uitstapje voor het hele gezin! Zowel kinderen als volwassenen zullen zich hier niet vervelen. Er is een waterpark, groot aquarium, walviswereld, er zijn zeehonden shows en nog veel meer leuke attracties! Daarnaast leer je hier ook veel over onze Delta werken. 

Meer informatie

Leuke Ên leerzame attractieparken!

Klimmen van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Ben jij een echte Zeeuwse Held(in)?

Of heb je altijd al eens willen weten hoe het is om een echte piraat te zijn? Ga naar het Arsenaal in Vlissingen en beleef allemaal spannende piratenattracties. Er is ook een groot aquarium waar je roggen en haaien kunt aaien!

Vermaak in Zeeland

Ben je fan van reptielen? Bezoek dan Iguana in Vlissingen. In de grootste reptielen zoo van Europa vind je ruim 500 levende reptielen, amfibieen en insecten vanuit de hele wereld.

Liever een attractie in Zeeland waarbij je je hersenen moet kraken? Dan is Escape Room Kamer 51 in Middelburg wat voor jou. Kraak codes, volg instructies en los puzzels op om te ontsnappen.

Als je met de hele familie op pad gaat is Mini Mundi in Middelburg een aanrader. Het park is een combinatie van Miniatuur Walcheren, een binnen- en buitenspeeltuin en een pretpark met leuke attracties.

Welke attractie in Zeeland je ook kiest plezier is gegarandeerd. Boek hier je verblijf bij Camping Julianahoeve en ontdek alles wat Zeeland te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de omgeving

Ligt de camping in de buurt van het strand? 🏖ī¸

De camping grenst direct aan de duinen van het lange Noordzeestrand. Binnen 5 minuten sta je op het strand

Hoe ver is het naar het centrum van Renesse? đŸšļ

Het centrum van Renesse is 1,5 kilometer van de camping verwijderd

Welke leuke steden en dorpen vind ik in de omgeving van de camping? â›ē

In de omgeving vind je leuke steden als Zierikzee, Goes en Middelburg. Bijzondere dorpen in Zeeland zijn bijvoorbeeld Veere, Brouwershaven en Domburg.

Welke attracties zijn er in de omgeving? 🎡

Breng een bezoek aan Delta park Neeltje Jans, Klimbos Westenschouwen, Zeehonden opvang Aseal of Speelboerderij 't Klok'uus

Zijn er wandel/fietsroutes in de buurt van de camping? 🚴‍♀ī¸

Je kunt vanaf de camping direct gebruik maken van het wandel- en fietsnetwerk. Fiets of wandel door de duinen en het bos naar Burgh-Haamstede of via de zeedijk naar Zierikzee.